ik

My Portfolio

contact:
sandra@iam-thecompany.nl
t: 06-51069209

Websites en webshops

AT Makelaardij

AT Makelaardij

Voor AT Makelaardij heb ik een website gemaakt waar vastgoed op gezocht kan worden. Er is een galerij met huizen welke aangeboden worden. Ook zit er een calculator op de site om o.a. te kunnen berekenen wat de hoogte in de hypotheek is welke men kan krijgen. Ga naar de site
ageless mockup

Ageless Nederland

Voor Ageless Nederland heb ik een SEO verantwoorde website gemaakt waar orderverwerking volledig automatisch gaat. Label printen en verwerken van track en trace code gaat automatisch. Ook het melden van onlangs verkochte producten werk omzet verhogend. Ook de plugin voor het verzamelen van push notificatie inschrijvingen werk prima en zorgt voor het makkelijker sturen van meldingen. Er zit ook een functie in welke verlaten winkelwagens emailt. Dit zorgt voor een minimale omzetverhoging van 20% minimaal! 

Ga naar de site
Vaarnaval

Vaarnaval

Voor Vaarnal heb ik een tweetalige website gemaakt waar tickets op verkocht kunnen worden. Ook kan er informatie gevonden worden over het programma, de boten en zijn er prijstabellen. 

Ga naar de site
posh mockup

Perfectly Posh Spraytan

Voor Perfectly Posh Spraytan heb ik een webshop gemaakt, SEO verantwoord met automatsche order verwerking en verzend en label mogelijkheden. Ook is het een website waar Affiliates zich kunnen aanmelden om geld te kunnen verdienen met het verkopen van de spraytan via een Dropship methode. Het affiliate programma zorgt er voor dat er automatisch commissie wordt berekend, 2 levels diep. Ook kan je zien wie wanneer promoot. Alle affiliates hebben een unieke link en kunnen een eigen leadpagina krijgen. Er is ook een administratie panel waar ze hun verdiensten kunnen zien.. etc etc..

Ga naar de site
IQ Hosted

IQ Hosted

Voor IQ Hosted heb ik een website gemaakt voor hosted telefonie en webhosting. Er is behalve veel info te vinden over telefonie in de cloud ook een domein registratie paneel met webhosting. Het registreren van een domein en de aanvraag van hosting gaan vanzelf via een webhosting manager client administratie systeem. 

 

Ga naar de site
Beauty Center Classy

Salon Classy

Voor Salon Classy heb ik een website gemaakt waar je de behandelingen en prijzen kan zien. Ook kan je direct via treatwell boeken! 
 

Ga naar de site
Bitloos hoofdstel fitting

Bitloos Hoofdstel Fitting

Voor Bitloos Hoofdstel fitting heb ik een website gemaakt met informatie over de werkwijze en een blog. 


Ga naar de site
Duf Stuff

Duf-Stuff

Voor Duf-Stuff heb ik een band pagina gemaakt, en het logo en de grapics verzorgd. Ze wilden een mooie pagina waar ze zich goed op kunnen profileren en waar de stijl goed naar voren komt.

Ga naar de site

Drukwerk

muclaudia
bob achterkantbrons
meat market mockup
bob mockup
mockup-tudos-iam
iammuclassy
agelessdesign
classytarievenmockup
mbshop
posh mini4
mightycard
banners

Video's

Ik heb intro's en outtro's en animatie video's gemaakt.
Wil je iets speciaals, geef het aan, alles is mogelijk!