Het succes van jouw organisatie hangt af van de hoeveelheid klanten die je binnenhaalt en houdt. Of je nou een dienst, een product of beiden ‘verkoopt’ het komt toch op hetzelfde neer. Er zijn twee manieren om aan leads te komen. Via mensen die we kennen en mensen die wij niet kennen.

Warme markt
De mensen die wij kennen wordt de ‘warme markt’ genoemd. Eigenlijk zijn de mensen die reageren op jouw product of dienst on- of offline de warme markt omdat ze zelf interesse tonen. Mensen vinden het over het algemeen prettiger met de nieuwe warme markt te spreken als met de zo genaamde koude markt.

Internet giganten
Er zijn voor iedere business bepaalde methoden die wel en niet werken. En om het makkelijk te maken veranderd dat ook nog eens elke 3 maanden. Genoeg klanten dus voor alle ‘internet giganten’ die je cursussen willen aanbieden 6 nullen per jaar te gaan verdienen als je toepast wat zij ook hebben gedaan.

Vinden van de juiste manier
Het komt er op neer dat je er genoeg mensen zijn om jouw diensten aan te verkopen of promoten. Je moet ze alleen wel zien te vinden en weten hoe te benaderen. Belangrijk is contact te leggen met mensen die weten hoe je zo iets doet en te zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt.

Benieuw naar mijn nieuwe manier?
Ik gebruik zelf meerdere online manieren om mijn ‘warme markt’ te bereiken. O.a. Facebook, Google Adwords en E-mail marketing en meer. Deze ochtend ben ik bezig weer een nieuwe manier uit te proberen. Deze manier is bewezen goed te werken op de ‘koude markt’. Tot nu toe heb ik al flink wat leuke reacties hier op gekregen…

Categories: AwesomeFreebies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Facts

Je bent het gemiddelde.

Jij bent het gemiddelde van de vijf mensen met wie je de meeste tijd doorbrengt! Dit is de wet van de aantallen, de theorie is dat het resultaat van een bepaalde situatie het gemiddelde is van Read more…

Awesome

Perfectionist.

Je hebt werk te doen. Je kijkt er nu al tegenop omdat je weet dat het een langdurig ding gaat worden. Als je iets doet moet het goed gebeuren dus je moet er zeker veel Read more…